Team

Helga Peeters

Tijdens het reizen door het Oosten zag Helga Peeters als bezielster van de organisatie Anubhuti de nood aan creatieve vorming voor kinderen. Vooral zij die in afgelegen gebieden wonen missen op een bepaalde manier de toegang tot allerlei creatieve activiteiten. En zo missen ze ook een deel kennis over de wereld.

 

Ze wil hen een trots gevoel geven over hun eigen cultuur zodat ze niet uit hun omgeving zouden wegvluchten

naar de stad of het buitenland.

Marc De Wever

Lama Losang

Lama Ang Losang is geboren in 1971 aan de voet van de Mount Everest in een Sherpa familie.

 

In 1980 beslist hij, op 9-jarige leeftijd, om monnik te worden in het Kopan klooster. Hij krijgt er onderricht van Lama Zopa Rinpoche en van HH Dalai Lama in India. Hij groeit uit tot een gedoctoreerde Lama in het Tibetaans Boeddhisme. Hij genoot een intensieve taaltraining Tibetaans, Sanskriet, Engels.

 

Sindsdien reisde hij naar verschillende landen om les te geven over de Tibetaans Boeddhistische  filosofie alsook  vertaalwerk van oude Tibetaans Boeddhistische teksten. Gedurende 3-jaar diende hij in het Kopan klooster als hoofdlama. Vandaag schrijft hij boeken, verricht onderzoek naar Heilige plaatsen in Nepal en geeft hij les.

Frank De Schepper

Annet Lambregts

Na haar pensioen bij Fedasil, voelde Annet Lambregts zich aangetrokken om bij te dragen aan de levenskwaliteit van de achtergestelde kinderen in het Oosten. 


Haar administratieve skills, haar nobele visie en betrokkenheid en vooral haar grote hart voor mensen in nood, zijn een enorme steun voor Care fo Joy. 


Annet is een echte Care fo Joy-ambassadeur

Farah Peeters